Voedingsadvies

 

Als Orthomoleculair therapeut, gewichtsconsulent en hormoonfactor trainer staat Puur & Gezond eten centraal in mijn werkwijze. Of je nu je ideale gewicht wilt behouden, wilt werken aan een gezonde leefstijl of een oplossing zoekt voor je (chronische) klachten. Je krijgt altijd meer inzicht in het maken van gezondere keuzes en het doorbreken van gewoontes die minder gezond zijn, jouw hormonen terug in balans brengen of je (chronische) klachten sterk verminderen of oplossen. Geen maaltijdvervangers of strenge diëten maar leren kiezen uit pure en volwaardige voeding.  Je bent meer dan de cijfers op de weegschaal want deze zeggen niets over wie je bent, hoe jij je voelt en hoe jij in je energie zit. Elk mens is uniek en waar de een prima op functioneert kan voor de ander een belemmering zijn. Dat maakt een op een coaching zo belangrijk.

Misschien ben je zelf al goed op weg met het maken van gezondere keuzes maar kun je hierbij nog wel professioneel advies gebruiken? Tijdens een voedingsadvies consult doen we een intake waarbij je jouw wensen, klachten en/of doelstellingen in kaart brengen. Na een uitgebreide anamnese maak ik ook een analyse van je lichaam door middel van meten en wegen, onder andere met een bio-impedantie meter. Deze meting geeft inzicht in je vetpercentage, je spierpercentage en het percentage aan visceraal vet (vet rondom je organen).

Vooraf krijg je van mij altijd een voedingsdagboek toegestuurd en vraag ik je voor een paar dagen bij te houden wat je eet en drinkt en wat je aan beweging doet. Aan de hand van dit nauwkeurig bijgehouden dagboek geef ik, met behulp van jouw meet gegevens een eerste persoonlijk voedingsadvies en natuurlijk met heerlijke recepten.

Je krijgt meteen meer inzicht in:
  • Gezonde voedingskeuzes die bij jou passen met lekkere recepten;
  • Welke voeding je eventueel beter kunt mijden;
  • De voeding 3-dagen regel die belangrijk is voor je spijsvertering;
  • Mogelijke oorzaken van klachten die leefstijl- of voeding gerelateerd zijn;
  • Eventueel aangevuld met supplementen (niet in prijs inbegrepen)
  • Herstelmomenten creëren daar waar nodig;
  • Inspiratie voor beweging die bij jou past.

Tarief Orthomoleculair voedingsadvies:  € 80 euro per uur. Elk nieuw begonnen kwartier reken ik als kwartier mee. Meestal duurt een consult tussen de 1 a 2 uur.

Tarieven
•per uur € 80  incl. BTW
•per kwartier € 20 incl. BTW

Heb je interesse in een consult, neem dan persoonlijk contact met mij op via: 06–28201994 of via het contactformulier op deze pagina.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) De voedingsadvies consulten vallen onder orthomoleculaire geneeskunde en komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars en worden gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering zonder dat dit van invloed is op je eigen risico.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland BGN logo

Wil je direct beginnen?