Voedingsadvies op maat

Brands Balance werkt samen met orthomoleculair diëtist Jelke Brok.

Samen met collega Jelke Brok kun je kiezen voor een voedingsadvies op maat. Na de intake en het in kaart brengen van eventuele klachten kan het zijn dat het noodzakelijk is je voedingspatroon aan te passen. Vervelende vage klachten kunnen namelijk voort komen uit overgevoeligheden voor bepaalde voeding. Vaak moe, buikpijn, hormonale klachten of misschien heb je huidklachten? Door middel van een darm- en/of bloedonderzoek komt vaak veel waardevolle informatie naar boven.
Kijk voor meer informatie op de pagina Laboratorium testen.

Super goed wanneer je aan de slag gaat met jouw gezondheid; Blijven lopen met vage klachten is namelijk echt niet nodig. Gezond en volwaardig eten, wat is dat eigenlijk? Dat is voor iedereen anders. In grote lijnen is er niet direct iets mis met bepaalde voedingsmiddelen; maar wanneer jij juist gevoelig bent voor deze voedingsmiddelen: Kunnen zelfs gezonde voedingsmiddelen, een minder goede keuze voor jou zijn.

Over Jelke:

“Het kan een hele uitdaging zijn om de adviezen en uitslagen te vertalen naar een voor jou haalbaar en vol te houden voeding- en leefstijlplan. Met een grote passie voor voeding, gezondheid en koken ben ik De Eetplaneet begonnen. Na mijn opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik me ook gespecialiseerd in kinder-diëtetiek. Spelenderwijs meer leren over gezond eten. Dit maakt dat mijn adviezen eenvoudig, verhelderend en praktisch toepasbaar zijn ook voor volwassenen. Het uitgangspunt blijft het zelfde: Gezond jezelf kunnen zijn en eten met plezier! De Eetplaneet refereert vooral naar gezonde voeding leuk en leerzaam maken. Geen diëtiek, strenge diëten of een lijst vol beperkingen: Samen kijken we naar wat wél haalbaar is.

Vaak horen we: ‘Mag ik dan helemaal niks meer’? Gelukkig wel! Er zijn zó veel manieren een eetpatroon te ontwikkelen die past bij jouw lichaam, wensen en leefstijl. Samen kijken we wat haalbaar is, bij je past en waar je blij van wordt. Eten is immers gezellig, leuk én lekker. Zo is het mogelijk een persoonlijk weekmenu te ontwikkelen met veel gezonde recepten en tips op basis van jouw wensen, gewoonten, maar zéker de waardevolle uitslagen die voort komen uit het onderzoek bij Brands Balance.

Ons doel? Gezond eten samen leuk, lekker en gezellig maken. “

Maak een afspraak

Kan ik je helpen?

Maak vrijblijvend een afspraak
Maak een afspraak

Disclaimer
De advisering van Brands Balance is nadrukkelijk niet bedoeld als vervanging van reguliere medische behandeling door (huis)arts of medisch specialist, maar is uitsluitend bedoeld ter bevordering van een gezondere leefstijl.

Copyright
Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, het zij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnames, of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Brands Balance.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram