WAT IS POWERWALKEN?

Power Walken is lopen in een stevig tempo. De nadruk ligt op de houding. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walken is geen hardlopen en het is geen bootcamp. De oefeningen zijn minder zwaar en bestrijkt maximaal 20 % van de les. Uit  testen is gebleken dat mensen die aan Power Walken doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!

Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walken kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur.

 

 

VOOR WIE IS POWERWALKEN GESCHIKT?

Wandelen kan (bijna) iedereen. Power Walken is geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

POWERWALKEN VERANDERT JE LEVENSWIJZE

Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan via www.powerwalkingclub.com  en kies locatie Drunen. Of vul het formulier op deze pagina in.

Proefles is gratis.  Wil je meer info? Bel 06-28201994

WANNEER VINDEN DE LESSEN PLAATS?

Maandag: 19.30 uur –  Verzamel en startpunt voor de training is bij parkeerplaats Laan van Tasmanië 133
Woensdag: 19.30 uur – Verzamel en startpunt voor de training is bij EasyFit Lipsstraat 1A
Vrijdag: 09.30 uur – Verzamel en startpunt voor de training is bij parkeerplaats Laan van Tasmanië 133

WAT ZIJN DE KOSTEN?

10 rittenkaart € 50.- (4 maanden geldig)
maandabonnement 1 x per week € 17,50
onbeperkt lessen volgen € 25,- per maand
Een proefles is altijd gratis

Meld je nu aan