Coaching trajecten

 

Bij Brands Balance kun je kiezen voor een coaching traject. Soms spelen er meer factoren een rol die bepalen waarom het niet lukt om af te vallen of waarom je steeds blijft aankomen terwijl je toch let op de calorieën. Denk aan gebeurtenissen, stress, emoties of andere factoren. Dan is een coaching traject meer geschikt voor jou omdat we dan dieper ingaan op de achterliggende oorzaak van jouw klachten. Ook hormonaal gezien gaan we tijdens het coaching traject intensief kijken of er een disbalans is wat van grote invloed kan zijn op het feit of je vet opslaat of juist verbrandt. Maar ook je mentale gesteldheid kan door een disbalans in je hormonen worden verstoord wat uiteindelijk weer van invloed kan zijn op je vitaliteit en energiebalans.

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt of preventief wilt werken aan je gezondheid, mijn advies is altijd op maat en het stappenplan wordt daar op afgestemd. Elk mens is uniek en elk mens verteert ook uniek. We starten daarom met een uitgebreide intake met hormoonanalyse,  samen met een analyse van je lichaam door middel van meten en wegen, onder andere met een bio-impedantiemeter. Hierdoor krijg je meer inzicht in je vetpercentage, je spierpercentage en het percentage aan visceraal vet (vet rondom je organen) maar ook in je huidige leefstijl, je eventuele klachten en natuurlijk jouw doelstelling. Door de hormoonanalyse kan ik symptomen in kaart brengen die een mogelijke disbalans laten zien. Je krijgt hierop gericht advies op maat om de hormoonbalans te herstellen want door aanpassingen te maken in jouw voeding en leefstijl kan jij jouw hormonen positief beïnvloeden.

Je wilt meer grip op je vitaliteit, meer energie en een gezond gewicht zonder jojo-effect. Door te kiezen voor een gezonde leefstijl kun je veel klachten voorkomen die hieraan gerelateerd zijn. Denk aan hart- en vaatziekten, overgewicht, diabetes type 2, migraine, gewrichtsklachten, darmproblemen, vruchtbaarheidsproblemen, overgangsklachten enz.

Tarief coaching traject:  € 189,00  (1e consult 90 minuten, 2e en 3e consult 60 minuten)

Heb je interesse in een consult, neem dan persoonlijk contact met mij op via: 06–28201994 of via het contactformulier op deze pagina.

Mijn consulten worden gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering zonder dat dit invloed heeft op je eigen risico. Klik op onderstaande link voor meer informatie vergoedingen zorgverzekeraars.

Wil je direct beginnen?