Een nieuw Hormoonbalans en Fit Plan speciaal voor vrouwen in of na de overgang:

Heel veel vrouwen hebben op een bepaald moment last van overgangsklachten. Soms ernstige klachten dat het hun leven flink verstoord of beheerst. Er zijn typische veelgehoorde klachten zoals het onregelmatig zijn of uitblijven van de menstruatie, overmatig bloedverlies, opvliegers en (nachtelijk) transpireren, hartkloppingen (best een eng gevoel), stemmingswisselingen (snel geëmotioneerd of een kort lontje hebben) , droge slijmvliezen, mond en ogen enz. meer vetopslag en vooral ook dat de vetverdeling anders wordt door lager oestrogeen en progesteron. Je ziet dan vaak dat de vetverdeling van benen en billen zich verplaatst naar buik/romp. De niet typische klachten zijn heel divers en vaak voor iedereen verschillend.

De oorzaak:

De oorzaak ligt in de verminderde aanmaak van de hormonen oestrogeen en progesteron. Daarnaast spelen leefstijl factoren een grote rol om deze symptomen te verergeren of juist te  verminderen. Daarom is het ook belangrijk je niet te richten op 1 oplossing maar te kiezen voor een brede aanpak. Niks staat op zichzelf dus bv met alleen een bepaald tabletje of supplement kom je er natuurlijk niet.

Mijn ervaring:

Omdat ik zelf met mijn 52 jaar ervaringsdeskundige ben en dus ook aan den lijve heb ondervonden hoe vervelend sommige klachten kunnen zijn, weet ik inmiddels ook hoeveel het mij heeft opgeleverd door verschillende leefstijl factoren aan te passen. Ik heb nul overgangsklachten, zit lekker in mij vel, heb genoeg energie en ben daardoor ook een gelukkig mens. Dat gun ik jou ook!!

Welke zaken heb ik aangepakt:

1. voedingspatroon;

  • Minder koolhydraten (vooral de snelle), onbewerkt, glutenvrij en suikervrij, meer onverzadigde vetten zoals omega 3 en omega 9, minder omega 6 en alleen gezonde verzadigde vetten (met mate); Een juiste vetzuurbalans staat aan de basis van je cel metabolisme en dus een belangrijke eerste stap naar meer vitaliteit en minder klachten.

2. Meer bewegen;

  • Vooral ook veel in de buitenlucht; maar ook kort en intensief zoals een HIIT training

3. Meer krachttraining;

  • Voor spierbehoud en meer spierontwikkeling;

4. Koude training en ademhalingsoefeningen.

  • Kou is namelijk onze vriend en niet onze vijand, kan o.a. enorm je vetverbranding stimuleren en je immuunsysteem boosten.

 

Daarom heb ik besloten een totaal Hormoonbalans & Fit Plan aan te bieden voor vrouwen in of na de overgang. Dit totaal plan is een therapievorm die er speciaal op is gericht om overgangsklachten te reduceren of zelf helemaal te laten verdwijnen, meer energie en vitaliteit te krijgen en je gewicht onder controle te krijgen en houden.

Als jij ook GEEN genoegen neemt met uitspraken als;
het hoort bij het ouder worden” of
leer er maar mee leven

Dan is dit Hormoonbalans & Fit Plan precies voor jou!

Wat biedt het Hormoon & Body Balance:

·  Orthomoleculair hormoonbalans consult (90 minuten), incl behandelplan, voedingsadvies en weekmenu’s;

·  Het boek “De Boodschappencoach” van Ralph Moorman ;

·  Exclusieve hoogwaardig Omega 3 suppletie traject 6 maanden;

·  Laboratorium testen: 2 bloedtesten (vingerprik testen) voor de meting Index en ratio omega 3/omega 6;
   Lees hier meer over een juiste vetzuurbalans;

·  Wekelijks groepstraining bij EasyFit Drunen voor de duur van 1 maand onder mijn persoonlijke begeleiding;
   Small group training (max 4 personen) met enkel vrouwen. Dit is eventueel uit te breiden naar 2 of 3 maanden wekelijkse training.

Totaal prijs per persoon: € 435,-  *

(*incl BTW en ben je aanvullend verzekerd, dan krijg je mogelijk een gedeelte vergoed voor het orthomoleculair consult)

Heb jij interesse in dit programma?  Vul het contactformulier in onder vermelding van Hormoonbalans en Fit plan of neem telefonisch contact op: 06 28 20 19 94