Grip op stress

Grip op stress is je weerbaarheid vergroten zodat stress minder impact heeft op jouw vitaliteit. Voeding en leefstijl spelen een belangrijke rol als ook het inzetten van fyto nutriënten om het lichaam te ondersteunen.
Lees meer...

Overgangsklachten

Vanaf nu kun je bij Brands Balance ook terecht voor klachten die mogelijk zijn ontstaan door hormonale disbalansen. Denk bijvoorbeeld aan Trage schildklier, migraine, overgewicht, diabetes type 2
Lees meer...

Voedingsadvies op maat

Brands Balance werkt samen met orthomoleculair diëtist Jelke Brok. Samen met collega Jelke Brok kun je kiezen voor een voedingsadvies op maat. Na de intake en het in kaart brengen van eventuele klachten kan het zijn dat het noodzakelijk is je voedingspatroon aan te passen.
Lees meer...

Leefstijlcheck

Kies voor een actuele leefstijlcheck met de EMB bloedtest en Biovis ontlastingsonderzoek. Een APK gezondheidsscan.
Lees meer...

Kan ik je helpen?

Maak vrijblijvend een afspraak
Maak een afspraak

Disclaimer
De advisering van Brands Balance is nadrukkelijk niet bedoeld als vervanging van reguliere medische behandeling door (huis)arts of medisch specialist, maar is uitsluitend bedoeld ter bevordering van een gezondere leefstijl.

Copyright
Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, het zij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnames, of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Brands Balance.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram