Samenwerking

 

Brands Balance werkt samen met sportschool EasyFit in Drunen. Als gediplomeerd gewichtsconsulent en hormoonfactor trainer kunnen leden van EasyFit Drunen bij mij terecht voor vragen over voeding, gewichtsbeheersing of hormoonbalans. Samen bieden wij een totaalconcept voor meer grip op vitaliteit.

3 peilers onder 1 dak:
Voeding
Beweging
Mind

Deze 3 peilers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er één uit balans dan heeft dat invloed op de andere peilers en dus op jouw vitaliteit. Het kan dan lastiger zijn je doel te behalen. Wij helpen je met jouw balans. EasyFit Drunen biedt alles op het gebied van beweging. Krachttraining is een belangrijk onderdeel voor een optimale hormoonbalans omdat je hiermee zorgt voor meer spieren. Meer spieren zorgen voor een hogere stofwisseling (metabolisme) en een hogere insulinegevoeligheid waardoor je makkelijker afvalt.

Brands Balance biedt voedingsadvies,  coaching trajecten of een hormoonbalansprogramma op weg naar jouw nieuwe leefstijl. EasyFit Drunen biedt alles op het gebied van beweging zoals persoonlijke training, fitness en gezellige groepslessen. Als je kiest voor het nieuwe Leefstijl programma kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt sporten inclusief een coaching traject, voedingsadvies en een hormoonbalansprogramma. Hierbij gaat het dus niet alleen om Persoonlijke training maar ook om de begeleiding en coaching op het gebied van voeding, eventuele (hormonale) klachten en disbalans.

Bij het Leefstijlprogramma kijken we dus verder dan alleen de cijfers op de weegschaal. Er zijn veel meer factoren die een rol spelen bij een gezond gewicht, meer energie en vitaliteit en als jij er klaar voor bent gaan we die uitdaging samen aan!

Op maandag en woensdag en op afspraak ben ik bij EasyFit Drunen aanwezig. Adres: Lipsstraat 1 in Drunen.

Brandsbalance bij EasyFit

Brands Balance bij Easyfit Drunen

Wil je meer weten of kennismaken met ons Leefstijl programma kom dan vrijblijvend langs of maak een afspraak via telefoonnummer: 06–28201994 of via het contactformulier op deze pagina.

 

Wil je direct beginnen?

Easyfit logo