Beweging

WAT IS POWERWALKEN?

Powerwalken is lopen in een stevig tempo. De nadruk ligt op de houding. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Powerwalken is geen hardlopen en het is geen bootcamp. De oefeningen zijn minder zwaar en bestrijkt maximaal 20 % van de les. Uit  testen is gebleken dat mensen die aan Powerwalken doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!

Het gemiddelde calorie verbruik met Powerwalken kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur.

VOOR WIE IS POWERWALKEN GESCHIKT?

Wandelen kan (bijna) iedereen. Powerwalken is geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

POWERWALKEN VERANDERT JE LEVENSWIJZE

Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan via www.powerwalkingclub.com  en kies locatie Drunen. Of vul het formulier op deze pagina in.

Ik ben Nina Brands, PowerWalkingClub trainer in Drunen

Wil je meer info? Bel ons : 06-28201994

WANNEER VINDEN DE LESSEN PLAATS?

Verzamel en startpunt voor de training is bij parkeerplaats Laan van Tasmanië 133, Drunen

Maandag:   19.30 uur
Woensdag: 19.30 uur

WAT ZIJN DE KOSTEN?
  • 10 rittenkaart € 50.- (4 maanden geldig);
  • Maandabonnement 1 x per week € 17,50;
  • Maandabonnement onbeperkt lessen volgen € 25,-;
  • Een proefles is altijd gratis.

Meld je nu aan

Kan ik je helpen?

Maak vrijblijvend een afspraak
Maak een afspraak

Disclaimer
De advisering van Brands Balance is nadrukkelijk niet bedoeld als vervanging van reguliere medische behandeling door (huis)arts of medisch specialist, maar is uitsluitend bedoeld ter bevordering van een gezondere leefstijl.

Copyright
Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, het zij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnames, of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Brands Balance.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram