Beweging

Balance PowerFit groepslessen

Buiten sporten is een heerlijke manier van trainen. Elke week worden er door mij, Nina Brands, PowerFit lessen gegeven op een buiten locatie in Drunen. Een groepstraining waarbij er een combinatie van conditie, kracht en uiteraard ontspanning wordt gegeven.

Je werkt aan je gezondheid en hebt ook plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Een basis van een zeer effectieve bewegingsvorm waardoor ook jij je doelstelling kan bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

    

Wil je een keer een proefles meedoen? Vul dan het contactformulier in op deze pagina.

Ik ben Nina Brands, Balance PowerFit en PowerWalkingClub trainer in Drunen

Wil je meer info? Bel ons : 06-28201994

WANNEER VINDEN DE LESSEN PLAATS?

Verzamel en startpunt voor de training is meestal bij parkeerplaats sportvelden Prins Hendrikstraat Drunen

Zaterdag :   09.00 - 10.00 uur

WAT ZIJN DE KOSTEN?

  • Strippenkaart 10 x trainen € 60.- (4 maanden geldig);
  • Maandabonnement 1 x per week € 22,50;
  • Een proefles is altijd gratis.

Meld je nu aan

Kan ik je helpen?

Maak vrijblijvend een afspraak
Maak een afspraak

Disclaimer
De advisering van Brands Balance is nadrukkelijk niet bedoeld als vervanging van reguliere medische behandeling door (huis)arts of medisch specialist, maar is uitsluitend bedoeld ter bevordering van een gezondere leefstijl.

Copyright
Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, het zij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnames, of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Brands Balance.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram